13 Şubat 2017 Pazartesi

Boy Uzatan Yiyeceklerden En Önemli Yiyecekler


Boy uzatma çağımızda bir çok kişinin sorunu ve isteği haline gelmiştir ve bu anlamda boy uzatan yiyecekleri de merak etmektedirler. Tabi ki boy uzatmak için sadece boy uzatan yiyecekler değil boy uzatma egzersizleri, boy uzatma hareketleri ve diğer faktörler de merak edilmektedir. Boy uzamasına bir çok faktör etki etmektedir. Bulunduğunuz bölge, ırk, cinsiyet ve genetik faktörler. Bunların hepsi boy uzamasında etkendirler.
Boy uzunluğu belli bir seviye de olupta sadece daha uzun boylu olmak isteyen kişiler çok çaba sarf etmeden boy uzatan yiyecekleri tüketerek, boy uzatma egzersizlerini yaparak  istedikleri boya kavuşabilirler. Boy uzunluğu 1.40ın altında olan kişiler ise yine doğal yöntemleri deneyebilirler ancak bir uzmana görünmelerinde fayda vardır. Boy uzunluğu bu seviyenin üstünde olan kişiler ise bir iki ay çalışıp boylarını belli bir santimetre üzerinde uzatabilirler. Bunun İçin Doğal yolları uygulayıp boy uzatan bir çok kişi bulunmaktadır.

Siz de boyunuzu 3-7 cm arası uzatmak istiyorsanız, boy uzatan yiyecekleri mutlaka tüketmelisiniz.  Bu Boy uzatan yiyecekler nelerdir peki ?

Muhteşem Boy Uzatan Yiyecekler


Süt : Tam bir protein ve kalsiyum kaynağıdır. Süt boy uzamasında hem kemiklerin gelişip  uzaması için hem de dokuların oluşması için çok önemli bir besin kaynağıdır. Sütle birlikte diğer süt ürünlerini de tüketmek gerekir. Yoğurtta süt gibi protein bakımından çok zengindir. Ayrıca kalsiyum bakımından da çok zengindir. Boy uzatan yiyecekler içinde süt ve süt ürünleri hem kalsiyum içermeleri hem de protein içermeleri bakımından çok değerlidir.

Et ve Tavuk : Bunlar protein bakımından çok zengindirler. Haftada 2-3 kez tüketmekte fayda vardır. Boy uzatmak istiyorsanız mutlaka hem et hem de tavuk tüketmelsiniz. Tabi ki doğal olmaları çok daha faydalıdır. Boy uzatan besinler içerisinde bu iki yiyecek yine çok faydalıdır.

Balık: Hem içerdiği omega 3 hem de protein bakımından balık kemiklerin uzaması için çok faydalıdır. Özellikle soğuk su balığı somon gibi balıklar çok faydalıdır. Bunlar omega 3 içerdikler için boy uzatan yiyecekler arasında çok değerlidirler.

Yumurta : Doğal olması kaydıyla yumurta tam bir kalsiyum ve protein deposudur. Kalsiyum ve proteini yüksek bulundurduğu için boy uzatan besinler arasında önemli bir yere sahiptir.

Baklagiller: Baklagiller kuru fasulye, nohut, mercimek, barbunya,soya gibi tahıl gıdalarıdır. Bu gıdalar etten sonra içerlerinde en çok protein barındıran ürünlerdir. Bu sebepten boy uzamasına çok katkı sağlarlar.

Boy uzatan yiyecekler konusunda ele aldığımız bu yiyecekler boy uzmasında en faydalı olan yyeceklerdir. Bunların haricinde, kuruyemişler, özellkle içerdiği protein ile kabak çekirdeği, badem, fındık, ceviz gibi yiyecekler de boy uzmasına katkı sağlarlar. Ayrıca A,B,C,D  vitaminleri de boy uzatmak için oldukça faydalıdırlar.
Boy uzatmak için boy uzatma egzersizlerini yaparak, boy uzatan yiyecekleri tüketerek sizlerde bounuzu 3-7 cm arası uzatabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder