16 Şubat 2017 Perşembe

Merak Edilen Boy uzatma Egzersizleri


Boy uzatma egzersizleri, bilindiği gibi doğal yollardan boy uzatma yöntemleri arasında yer alan bir yöntemdir. Bu yöntemi başarılı bi şekilde uygulayan kişiler kesinlikle boy uzatabilmektedir. Boy uzatma yöntemleri içersinde egzersizlerin gerçekten çok önemli bir yeri bulunmaktadır. Egzersizler kas uzamasını sağlamaktadır ve bir de kasların ve dokuların gğçlenmesini sağlamaktadırlar. Bu yüzden boy uzatma egzersizlerini günlük ve haftalık olarak uygulamakta fayda vardır. Tabi ki boy uzatma egzersizleri doğal yollardan boy uzatma yöntemleri içerisinde yeralmaktadır dedik. Ancak ameliyatla ve ilaçla boy uzatma yöntemide bulunmaktadır.Ameliyatla boy uzatma yöntemi her ne kadar verimli de olsa riskleri bulunmaktadır.


Ameliyatla boy uzatma yöntemi riskli bir yöntemdir. Nedeni ise, ameliyat sırasında gerçekleşebilecek komplikasyonlar, bacak boyunu uzatırken, içeride unutulan mataryel , bir bacağın diğerinden uzun olması gibi sorunlar hiç yaşanmıyor değil. Bu gibi sorunları göze almak istemiyorsanız, ameliyatla boy uzatma yöntemi sizin ilk yönteminiz olmasın. İlk olarak doğal yollardan boy uzatma yöntemlerini tercih etmelisiniz. Bu yöntem içerisinde boy uzatma egzersizleri, boy uzatan yiyecekler, düzenli uyku uyumak gibi yöntemler yer almaktadır. Bu yöntemlerden özellikle düzenli uyku meselesi genelde hep atlanmaktadır ve önemsenmemektdir. Ancak büyüme hormonlarının düzenli çalışması için gece düzenli uyku uyumaya ihtiyaç vardır. Bu yüzden boy uzatma hareketlerini uygularken, aynı zamanda düzenli uyku uyumaya dikkat edin.
Boy uzatma egzersizleri de doğal yollardan boy uzatma yöntemleri içerisinde yer almaktadır. Peki bu egzersizler nelerdir.

Boy uzatma egzersizleri nelerdir merak mı ediyorsunuz ?


Boy uzatma egzersizleri, eğer doğal yollardan boy uzatmak istiyorsanız, haftalık ve günlük olarak boy uzatma egzersizlerini mutlaka uygulamalısınız. Bazı egzersizleri haftalık, bazı egzersizleri günlük olarak uyguladığınız taktirde 1-2 ay içerisinde boy uzzatma ihtimaliniz yüksek olmaktadır. Özellikle kasların uzamasına ve güçlenmesine yarayan bu hareketler nelerdir ?

Basketbol :
Boy uzatma egzersizleri içerisinde basketbol sıçrayarak yapılan bir egzersizdir ve özellikle bacak kaslarınız gerdirerek ve kasarak bu hareketi yapabilirsiniz. Bu şekilde özellikle bacak boyunda uzama sağlanabilir. Bununla birlikte, diğer kaslarında uzamasına oldukça faydası vardır. Boy uzatma egzersizleri içerisinde en etkin olan basketbol egzersizidir. Haftada bir şaç gün uygulamakta boy uzatmak için faydası oldukça büyüktür.

Voleybol : 
Voleybol da basketbol gibi zıplama hareketiyle ve sıçrama hareketiyle yapılan bi spor dalıdır. Boy uzatmak için oldukça faydası olan voleybol özellikle bayan okuyucularımızın dikkatini çeken bir spor dalıdır. Eğer basketbolu sevmiyorsanız, boy uzatmak için haftada bir kaç kez voleybolda uygulanabilir.
Koşmak:
Koşarak özellikle bacak kasları güçlenir ve uzar. Koşma bu sebepten boy uzatma hareketleri içerisinde yer alır. Koşmak, kolaylıkla uygulanabilen bir egzersizdir. Haftada 3-4 gün yapılması gerekilen bu egzersizle boy uzamasında oldukça verim alabilirsiniz.
Zıplamak : 
Zpılamak, boy uzatma hareketleri içerisinde basketbolun küçük haldir aslında. Boy uzatmak için basketbol veya voleybol oynamaya zamanınız yoksa veya evde ne yapabilirim diye düşünüyorsanız, zpılama egzersizini uygulayabilirsiniz.

Boy uzatma egzersizleri boy uzatma yolları içerisinde mutlaka uygulanması gerekilen bir yöntemdir. Egzersizleri günlük ve haftalık olarak bir iki ay uygulamadan sonuç beklemek yanlıştır. Boy uzatma egzersizlerini hem evde hem dışarıda uygulayarak siz de boyunuzu uzatabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder