19 Şubat 2017 Pazar

Boy Uzatma Yolları Nelerdir


Boy uzatma yolları, tüm dünyada ve ülkemizde bir çok insanın merak ettiği konular içerisinde yer almaktadır. Özellikle boy uzatmak isteyen kişiler cerrahi yöntemleri son zamanlarda tercih etmemektedirler. Bu yüzden farklı yöntemler arayan boy uzatma yolları içerisinde doğal yolları tercih etmektedirler. Boy kısalığı bir çok nedenden dolayı kişide psikolojik sıkıntılar ortaya çıkarmaktadır. Beslenilmeme durumu, iş yerinde kendine güvenememe, bazı işlerde boy kısalığı sebebiyle işe alınmama ve özel hayatta sıkıntılar boy kısalığının getirdiği dez avantajlardır. Bu sebeple boy kısalığını dert edinenler boy uzatmak için bazı çabalar göstermektedirler. Bu çabaları gösterirken de bazen başarı sağlamakta bazen de başarısız olmaktadırlar. İşte aslında bu başarıyı sağlayabilmek için boy uzatma yollarından doğal yolları tercih etmenizi tavsiye ederiz. Doğal yollar hem sağlıklı hem de vücuda hiç bir zarar vermez. Boy uzatma yolları içerisinde boy uzatma ameliyatı ve boy uzatma ilaçları, kremleri de yer almaktadır ancak biz doğal yollardan boy uzatma yöntemini seçmenizi tavsiye ederiz.


Boy uzatmak isteyenler boy uzatmak için bir çok yol araştırmaktadır. Bazı kişiler bu yollardan ameliyat yöntemi dışındaki yolların hiç birinin faydalı olduğunu düşünmemektedirler. Aslında bu çok büyük bir yanlıştır. Evet ameliyatla boy uzatmak bir yöntemdir ancak tek doğr yöntem değildir hatta bu yöntemin bile eksileri bulunmaktadır. Boy uzatma yöntemleri, Ameliyatla boy uzatma yöntemi, ilaçlarla boy uzatma yöntemi ve doğal yollardan boy uzatma yöntemi olarak ayrılabilir.
Ameliyatla boy uzatma yöntemi, bu yöntem boy uzatma yollarından ilk yöntemdir ancak riskleri olan bir yöntemdir. Ameliyat esnasında komplikasyonlar ortaya çıkabilir ve ameliyatta bazı hatalar ortaya çıkabilir, bir bacağın bir diğerinden kısa olması gibi. Bu gibi durumlar dah önceden yaşanmış sorunlardır ve bu yüzden bu risklerden dolayı bizim pek önermediğimiz bir yöntemdir. Ayrıca ameliyatla boy uzatma yöntemi oldukça pahalı bir yöntemdir. Boy uzatma yolları içerisinde ameliyat yöntemi bu gibi eksileri nedeniyle, boyu gerçekten çok kısa olan 1.40'ın altındaki kişilere önerilebileceğimiz bir yöntemdir. Zaten doğal yollardan 3-7,8 cm uzamak mümkün olabieceği için boyunu biraz daha uzatabilmek için çabalayan kişilere tavsiyemiz doğal yollardan boy uzatma yöntemi olacaktır.
Boy uzatma yolları içierisinde bir diğeri ise, ilaçlarla boy uzatma yöntemidir. Bu yöntem son zamanlarda internette çıkmış olan bir yöntemdir ve bizim gerçekten çok fazla tavsiye etmediğimiz bir yöntemdir. İlaçların içerisinde tam manasıyla neler var bilinmemektedir. Ayrıca sağlığa da çok fazla tehlikesi olabilir.
Boy uzatma yolları içerisinde bizim size tavsiyemiz kesinlikle doğal yollar olacaktır. Bu doğal yollar nelerdir peki ? Bu doğal yollar, boy uzatma egzersizleri yaparak, boy uzatan yiyecekleri tüketerek ve düzenli uyku uyuyarak uygulanan son derece doğal yollardan oluşmaktadır.
Boy uzatma egzersizlerini özellikle yetişkinlik döneminde boy uzatmak isteyen kişilere tavsiye etmekteyiz. En çok boy uzatma hareketleri üzerinde dururlarsa daha büyük ver,m alabilirler. Bunlar, koşmak, yüzmek, voleybol ve basketbol, zıplamak, sıçramak, asılma hareketi, gerilme hareketi, kedi esnemesi, köprü hareketi, ip atlamak gibi sporlardır. Boy uzatan yiyecekler, proteinler, kalsiyum içerikli yiyecekler, vitamin ve mineraller gibi gıdalardır. Hem bu egzersizleri düzenli olarak yaparak hem de düzenli beslenerek boy uzatmanız mümkündür. Bir de düzenli uykuya çok önemli vermeniz gerekmektedir. Evet sizler için boy uzatma yollarından doğal olarak boyunuzu nasıl uzatabilirsiniz anlatmak istedik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder